Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Imaging Days maakt nieuwe namen bekend

De radiowereld krijgt er een nieuw evenement bij. Op 8 en 9 september vinden voor het eerst ‘The Imaging Days’ plaats, het eerste evenement ter wereld voor imaging directors en producers. Als afsluiting worden op dinsdagavond 9 september ‘The Imaging Awards’ uitgereikt, een nieuwe jaarlijkse prijs voor radiovormgevers.

Het nieuwe evenement, The Imaging Days, speciaal voor imaging directors, producers en radiovormgevers heeft opnieuw een aantal sprekers bekendgemaakt, die op 8 en 9 september een seminar zullen geven.

Dit zijn: Chris Nicoll (Capital FM), Marc Vickers (Wise Buddah Jingles & Music Imaging), David Wartnaby (populaire voice-over), George Taylor (IMGR) en als laatste het Genootschap van Radiojingles & -Tunes.

The Imaging Days: the line-up
Gedurende het tweedaagse evenement zullen professionals vanuit de hele wereld praten over radiovormgeving, worden producties ’layer by layer’ uiteengehaald om precies te doen hoe iets is gemaakt en zullen de laatste productietechnieken besproken worden. The Imaging Days zal plaatsvinden in “De Nieuwe Liefde” in Amsterdam.

Uit Nederland komen: Arjan van Lierop (Sky Radio) , Chris Hartgers (Radio 538, NL), Giel Beelen (3FM, NL), Guido Sprenger (Radio Veronica, NL), Jeroen ‘jingles’ van Inkel (Q -Music, NL), Niels Franken (Radio 538, NL) en Uunco Cerfontaine (SkyRadio).

Naast de hierboven genoemde nieuwe namen, zijn dit de bevestigde buitenlandse sprekers tot nu toe: Dan Mumford (BBC Radio 1), Ivo Samplonius (European Public Radio), James Stodd (The Breeze Network/JACK fm), Lenja Faraguna (Grammar of the effective radio ad), Nathan Freeman (BBC Radio 6 Music), Ryan Drean (ryanontheradio.com), Simon Palframan (Kiss FM, UK), Simon Mumford (Radico, Australia) en Valerie Geller (United States). [Radiowereld.NL]