Andere kijk op EK Voetbal met Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio geeft op een heel eigen manier aandacht aan het Europees Kampioenschap Voetbal. Daarin staat de combinatie van geloof en sport centraal. Oud-profvoetballers zoals Levi Risamasu (NAC) en Tjeerd Korf (Jong Oranje en FC Zwolle) geven in ‘De nieuwe morgen’ rond 8.15 uur dagelijks hun commentaar op de laatste wedstrijden.

In het middagprogramma ‘De dag van Vandaag’ worden door bekende christenen diverse geloofs- en maatschappelijke aspecten rondom voetbal aangesneden. Groot Nieuws Radio volgt het EK tot de finale op 1 juli 2012, zowel op sportief als geestelijk gebied.

Mensenrechten
Naast sport wil Groot Nieuws Radio met Geloofshelden spreken over maatschappelijke thema’s, zoals mensenrechten in Oekraïne en Polen, spreekkoren en de enorme geldbedragen die omgaan in de sportwereld.

Om 17.45 uur nodigt Groot Nieuws Radio een bekende christen uit in het radioprogramma ‘De dag van Vandaag’ om te spreken over het geestelijke aspect rondom voetbal, want sport is emotie. Groot Nieuws Radio is op 1008AM te ontvangen via de ether in Nederland en België. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten