Search
Close this search box.

Harry Vermeegen en Rick van Velthuysen maken EK-hit

De EK hit van 2012 is van Harry Vermeegen en Rick van Velthuysen, dat zegt Radio Veronica. De twee doken onlangs met elkaar de opnamestudio in en al snel was het nieuwe plaatje ingezongen: Kampioen (lalala) is gratis te downloaden via Radio Veronica.

Veronica’s vaste voetbal expert Harry Vermeegen: “Ik heb al eerder voetballiedjes gemaakt, maar deze is wel heel lollig. Stel je voor dat je in het cafe staat, Nederland heeft zojuist de wedstrijd gewonnen en Kampioen (lalala) klinkt uit de speakers. Dan is er geen houden meer aan en ga je helemaal los, dat kan niet anders.”

Rick van Velthuysen: “Voetbal zit het ochtendteam in het bloed. Tijdens de uitzending is het idee ontstaan om onze liefde voor Oranje in een EK hit te stoppen. En sjongejonge wat is dat goed gelukt!” [Radiowereld.NL]