Martijn Richters verzorgt EK-updates

Nieuwslezer Martijn Richters verzorgt tijdens het EK Voetbal updates voor verschillende commerciële radiozenders. De luisteraars van Arrow Classic Rock, RADIONL, Radio 8FM, Waterstad FM en Radio Hollandio worden meerdere keren per dag op de hoogte gehouden van alles op en rond het EK.

Uitslagen, de kwestie Van Persie en/of Huntelaar, blessures, reacties van spelers en trainers en natuurlijk de mening van 16 miljoen bondscoaches in Nederland.

Tot en met maandag 2 juli, de dag na de finale, houdt Martijn Richters de luisteraars op de hoogte.

Martijn Richters is nieuwslezer en voice-over. In die functies werkte hij onder meer voor ANP Radio, NOS, Q-Music en de tv-zenders van RTL. Hij is ook te horen op Skradio, Radio Veronica en Radio 4. [Radiowereld.NL]