Search
Close this search box.

Ruud de Wild voor tweede keer geholpen aan elleboog

Ruud de Wild is dinsdag voor de tweede keer in twee dagen geholpen aan zijn elleboog. De 538-deejay ging maandag onder het mes vanwege een ontsteking, maar kreeg een dag later weer last. “Hij is opnieuw geopereerd aan zijn elleboog”, vertelt Ruuds vrouw Aafke woensdag aan RTL Boulevard. “De slijmbeursontsteking speelde weer op.”

Volgens Aafke had de 43-jarige De Wild een bult zo groot als een tennisbal op zijn elleboog. De ontsteking is waarschijnlijk ontstaan doordat de deejay hard heeft gewerkt en te weinig rust heeft genomen.

Volgens 538-producer Jelte van der Goot was De Wild woensdag gewoon weer aan het werk, hoewel Frank Dane ’s middags te horen was in de show van De Wild. “Hij had wat andere dingetjes te doen”, aldus Van der Goot. “Ik verwacht dat hij er morgen weer gewoon is.” [Radiowereld.NL]