538 Xtra Report: Adam Curry had toegezegd voor Curry & Van Inkel!

Jeroen van Inkel onthulde gisteren volgens zichzelf het ware verhaal omtrent Curry & Van Inkel op de radio. Curry heeft volgens Jeroen van Inkel twee weken lang Radio 538 lopen af te zeiken via de publieke omroep radio 2. Daarom dacht van Jeroen van Inkel, ik zal het ware verhaal uit den doeken doen, zo was op radio 538 te horen.

Van Inkel liet in zijn uitzending weten dat Curry inderdaad gevraagd was om langs te komen tijdens de strandweek van Rinkeldekinkel. Nadat Radio 538 dat naar buiten had gebracht d.m.v. een persbericht belde Adam opeens af. Vervolgens deed hij of hij van niets wist, zo meldde van Inkel.

Beluister hier het bewuste fragment van Jeroen wat te horen was op Radio 538.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.