Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam FM start nieuwe dagprogrammering

Op Slam FM is vanaf maandag (4 februari) een nieuwe dagprogrammering te horen. Aan de ochtendshow verandert weinig. Om 06.00 uur begint Warming Up. Daarna is elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur non-stop muziek te horen. Maar vanaf 12.00 uur gaat er wat veranderen.

Dan start het nieuwe middagprogramma van Martijn La Grouw: Middag Martijn tussen 12.00 en 15.00 uur.

Vanaf maandag zal Joost Burger, voorheen te horen op Wild FM Hitradio, elke werkdag tussen 15.00 en 17.00 uur het nieuwe programma ‘The Beat Goes On’ presenteren.

Joost Burger: “Dit is een droom die eindelijk uitkomt! Mijn eigen programma op een landelijk radiostation. Slam FM en ik zijn volgens mij een ideale combinatie: jong en positief. Elke dag om 15.00 uur trek ik mijn startpistool en trappen we met The Beat Goes On af voor de eindsprint van de werkdag. Zie het als een dagelijks shot epo, maar dan muzikaal en vol positieve energie.” 

De rest van de Slam FM programma’s zoals Daniël Lippens & Ivo van Breukelen in de Avondploeg, Warming Up, Most Wanted, de Slam 40 en Juize blijven hetzelfde. Tussen 00:00u en 06:00u is non-stop muziek te horen.