Zoek
Sluit dit zoekvak.

En dat was het nieuws op Skyradio

De Skyradio Group stopt met nieuwslezen. Na ruim 20 jaar zullen de nieuwslezers van de radiostations in de skyradio Group stoppen. Voortaan wordt het nieuws voorgedragen door het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). Zondagavond was de laatste keer voor nieuwslezer Ad Valk op Skyradio en Radio Veronica. Hij was tevens de oprichter van de nieuwsdienst begin jaren ’90.

Rob de Mink en Alex Oosterveen zullen komende dinsdag hun laatste bulletins voordragen op Skyradio en Classic FM vanuit Naarden. Daarna zal het ANP voortaan 24 uur per dag het nieuws voordragen live vanuit Rijswijk op Skyradio Radio Veronica en Classic FM. Voorheen waren de nieuwslezers van het ANP alleen ’s nachts te horen op de drie radiostations. De Skyradio Group stopt vanaf 13 maart met haar eigen nieuwsdienst vanwege bezuinigingen . [Radiowereld.NL]