Search
Close this search box.

Nieuwe ochtendshow met Jos Kuijer op Classic FM

[Update] De landelijke kabelzender Classic FM komt vanaf 2 april 2013 elke werkdag tussen 07.00 en 09.00 vanaf de redactievloer van De Telegraaf met een nieuw actualiteitenprogramma: ‘Classic FM Update’. Presentator Jos Kuijer zal het radioprogramma gaan presenteren. Naast Kuijer zijn in de ochtendshow ook Frank Roos en Pieter Buijs te horen.

In het ochtendprogramma Classic FM Update krijgt de liefhebber van klassieke muziek veel nieuws te horen. Iedere werkdag tussen 07.00 en 09.00 uur zitten presentator Jos Kuijer en zijn team klaar om de luisteraar rechtstreeks vanaf de Telegraaf-redactie bij te praten over het nieuws van de dag.

Verslaggever en presentator Jos Kuijer was onder meer werkzaam bij de AVRO, NOS en RTL. Ook gaf hij de afgelopen jaren onder meer mediatrainingen en was hij één van de stemmen van het Radio 5-programma Wekker Wakkker.

“De samenwerking met de Telegraaf maakt Classic FM Update heel bijzonder. Onze radiostudio bevindt zich midden op de redactievloer, waar tientallen mensen dag en nacht bovenop het nieuws zitten. Deskundigen op het gebied van kunst, cultuur, filmpremières, lifestyle, financieel nieuws, Autovisie en zelfs een weerman, het is er allemaal. Op deze manier kunnen we een mooie variatie maken tussen informatie en muziek. Het is een eer om dit programma te mogen presenteren.”

Michael Pilarczyk en Bart van Leeuwen zullen binnenkort ook enkele uurtjes gaan vullen op de klassieke zender. Bij de Skyradio Group was niemand bereikbaar om dit te bevestigen. Welke uren de deejays te horen zijn is niet helemaal duidelijk. Michael Pilarczyk en Bart van Leeuwen blijven ook te horen op Radio Veronica. [Radiowereld.NL]