Search
Close this search box.

Nieuwe serie Junior Dance bij de Avro

Presentatoren Kim-Lian van der Meij en Ewout Genemans starten vanaf zaterdag (6 april) gedurende acht weken opnieuw de zoektocht naar jong danstalent (in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar) in een nieuwe reeks van ‘Junior Dance’. In het tv-programma op zaterdagavond tonen dansers, zoals solisten, duo’s of groepjes van maximaal drie personen hun ‘moves’ aan de jurycoaches.

De jury bestaat dit jaar uit de Shaker, Ingrid Jansen en Anna-Alicia Sklias. Junior Dance is wekelijks iedere zaterdag om 18.55 uur te zien bij de Avro op Nederland 3. De finale vindt plaats op zaterdag 25 mei en wordt live uitgezonden.

De zoektocht naar het Junior Dance talent 2013 start in aflevering 1 in Den Haag. 50 dansacts proberen de jurycoaches te imponeren en daarmee een plaats te bemachtigen in de volgende ronde: het MoveCamp. Presentatoren Ewout Genemans en Kim-Lian van der Meij doen verslag van deze nieuwe auditie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten