Search
Close this search box.

Kardashians klagen ex overleden vader aan

Kim, Kourtney, Khloé en Rob Kardashian klagen de weduwe van hun overleden vader aan. Volgens de vier heeft ze gedeelten uit zijn dagboek verkocht aan tabloids.

Kim, Kourtney, Khloé en Rob Kardashian slepen de weduwe van hun overleden vader Robert voor de rechter. Volgens de vier heeft de vrouw, Ellen Pearson, gedeelten uit het dagboek van Robert verkocht aan tabloids.

De realitysterren stellen dat zij het dagboek van hun vader, die in 2003 overleed op 59-jarige leeftijd, hebben geërfd. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Pearson bracht onder meer naar buiten dat Kris, de moeder van de vier kinderen, Kourtney en Kim vroeger zou hebben geslagen en dat ze Kim dreigde te vermoorden. Die informatie was naar verluidt afkomstig uit het dagboek.

De Kardashians eisen in hun aanklacht het dagboek terug, evenals een aantal familiealbums. Ook willen ze een schadevergoeding.

[NOVUM]