Search
Close this search box.

Veel optredens bij Slam FM op Koninginnedag in Alkmaar

[Update] De jongerenzender Slam FM, het kleine broertje van Radio 538, staat op Koninginnedag van 12.00 tot 23.00 uur met veel danceliefhebbers op P8 van het AFAS stadion in Alkmaar. De namen van artiesten die optreden zijn nu bekend: Chuckie, Sidney Samso, Wildstylez, Quintino, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Partysquad, Lange Frans, Sunnery James & Ryan Marciano, Kraantje Pappie, FeestDJRuud, La Fuente, Mr. Polska, Jochen Miller, Ferry Corsten, Eva Simons, Sharon Doorson, Billy the Kit, Sander van Doorn en Ivo en Daniel van De Avondploeg.

Jongeren die op deze dag (dinsdag 30 april) thuis willen blijven, kunnnen het feestje ook volgen van 12.00 tot 23.00 uur via internet en op het tv-kanaal van Slam FM vanaf 17.00 uur.

Alkmaar
Zeven jaar lang – sinds 2005 – vierde Slam FM Koninginnedag op het Rembrandtplein in Amsterdam en in 2012 op het Java-eiland in de hoofdstad.

Dit jaar organiseert het jongerenstation, in samenwerking met de gemeentes Alkmaar en Amsterdam, voor het eerst een outdoorfestival in Alkmaar. De kaarten voor Slam FM Koninginnedag zijn inmiddels uitverkocht. [Radiowereld.NL]