Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zwarte Cross van SBS 6 naar VPRO naar BNN

De publieke omroep BNN doet dit jaar voor het eerst verslag van de Zwarte Cross, het motorevenement in Lichtenvoorde. Het evenement was eerder te zien bij de VPRO en bij SBS6. De Zwarte Cross wordt deze keer gepresenteerd door Filemon Wesselink en Tim Hofman tussen de festivalgangers van hét crossfestival.

De organisatie van het Zwarte Cross festival, de Feestfabriek, kijkt ook uit naar een samenwerking met deze nieuwe omroep: ‘Wij zijn supertrots op onze samenwerking met BNN. Het is een creatieve omroep met een eigen gezicht. Af en toe rebels, maar vooral ook positief. Volgens ons daarom een perfect match met de Zwarte Cross en wij zien daarom een vruchtbare en langdurige samenwerking tegemoet.”

De Zwarte Cross wordt op zondag 28 juli ergens aan het eind van de avond uitgezonden bij BNN op Nederland 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten