Zoek
Sluit dit zoekvak.

Andy Garcia is detective in komedie Let’s Be Cops

Andy Garcia heeft een belangrijke rol gescoord in de politiekomedie Let’s Be Cops. Hij speelt een echte detective die twee nepagenten achtervolgt.

Andy Garcia heeft een belangrijke rol gescoord in de politiekomedie Let’s Be Cops. Damon Wayans jr. en Jake Johnson hadden al getekend voor de rollen van twee vrienden die met gehuurde politie-uniformen agentje gaan spelen. Alles gaat goed totdat de twee nepagenten een echte Russische gangster tegen het lijf lopen. Garcia speelt een echte detective die met de zaak te maken krijgt.

Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. De opnames van Let’s Be Cops moeten deze zomer beginnen in Atlanta. Luke Greenfield, bekend van de komedie The Girl Next Door en de tv-serie Aliens in America, voert de regie.

De 57-jarige Garcia speelde onlangs in de thriller Open Road, met Juliette Lewis in de hoofdrol. Hij is nu bezig met wat lichtere kost, zoals de komedie Rob the Mob, waarin hij gangster Big Al speelt. Ook verleent hij zijn stem aan een nog onbekend personage in de animatiefilm Rio 2.

[NOVUM]