Radio Veronica laat Vierdaagse wandelaars in Nijmegen stoppen

Op de eerste dag van de Nijmeegse Vierdaagse wist Radio Veronica 2 deelnemers over te halen om direct met de tocht te stoppen. Tijdens de eerste live uitzending met Rick van Velthuysen vanuit Elst kregen twee wandelaars, het dilemma voorgeschoteld: direct met de tocht stoppen en voor een Radio Veronica prijs (een reis naar Kreta) gaan of het aanbod negeren en doorlopen.

Deze vraag stellen de mannen van de ochtendshow elke ochtend deze week aan een deelnemer. Direct tijdens de eerste uren van de 97ste editie van de Vierdaagse ging een stel voor de bijl en koos voor de prijs. Zij moesten direct hun deelnemers bandje inleveren en stoppen met de tocht.

Aria Bosch: “Mijn man dacht er geen seconde over na en zei direct ‘ja’.Ik moest wel even een knop omzetten: ik loop al 15 jaar met de Vierdaagse mee en heb ook dit jaar weer goed getraind. Ik heb uiteindelijk voor de prijs gekozen. Dit jaar ga ik dus 4 dagen in de zon liggen, i.p.v. 4 dagen meelopen in Nijmegen. Volgend jaar ben ik gewoon weer van de partij.”

De ochtendshow van Radio Veronica is woensdag te vinden op Sportcomplex Arcus in Wijchen, donderdag in Mook en vrijdag in Overasselt. [Radiowereld.NL]