Silvan Stoet ook op Radio Decibel

Silvan Stoet is vanaf maandag (02 december) te horen bij de regionale zender Radio Decibel. Stoet gaat zijn werkzaamheden voor Radio Decibel combineren met zijn bestaande werk voor het landelijke radiostation Radio Veronica.

Vanaf januari zal Silvan Stoet elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen zijn op Radio Decibel. Op dit tijdslot is nu nog Lindo Duvall te horen die net als Silvan ook voor Radio Veronica programma’s maakt.

“Het was voor Lindo lastig om al die uren radio te blijven combineren en daarom zijn we op zoek gegaan naar een goede vervanger voor de uren tussen 12.00 en 14.00”, aldus Perry Oerlemans van Radio Decibel. “We kwamen al snel uit bij Silvan Stoet en bij het eerste gesprek klikte het meteen! Silvan is een enthousiaste, positieve en altijd vrolijke programmamaker en dat is juist wat wij zoeken voor Radio Decibel”. Lindo Duvall blijft ook gewoon te horen op Radio Decibel, vanaf januari 2014 dagelijks tussen 14.00 en 16.00 uur.

Hoewel het programma van Silvan Stoet pas in januari begint, zal hij al vanaf maandag 02 december te horen zijn op Radio Decibel. Dan tussen 10.00 en 12.00 als invaller voor Thorvald de Geus die tijdens de vakantie van Barry Brand de ochtendshow “Dagstart” voor zijn rekening neemt. [Radiowereld.NL]