100%NL TV nu ook te zien in Zeeland

Vanaf dinsdag is 100%NL TV ook te ontvangen bij de Zeeuwse provider DELTA. De televisiezender van 100% NL is aan het Standaardpakket toegevoegd op kanaal 202. Op 100%NL TV zijn non-stop de clips van artiesten uit Nederland te zien zoals Nick & Simon, Nielson, Anouk, Guus Meeuwis, Jan Smit, Marco Borsato, Gers Pardoel, Ilse DeLange maar ook nederpop klassiekers van Doe Maar, Toontje Lager, De Dijk en Het Goede Doel.

Algemeen Directeur Carlo de Boer: “We vinden het geweldig dat zo snel na de lancering van 100%NL TV de televisieproviders in de rij staan om 100%NL TV door te geven. We krijgen ontzettend veel positieve reacties van zowel onze kijkers, als van de Nederlandse artiesten. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat straks héél Nederland kan genieten van de Muziek van Nederland op TV.”

Op 1 oktober was 100%NL TV voor het eerst te zien bij Ziggo. Op dit moment worden gesprekken gevoerd met de andere kabel- en digitale TV providers om 100%NL TV ook door te geven. [Radiowereld.NL]