Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luistercijfers Radio 10 blijven stijgen

De luistercijfers van Radio 10 schieten ook deze maand omhoog. Volgens het Nationaal Luister Onderzoek zijn er veel luisteraars bijgekomen en is het marktaandeel van Radio 10 gestegen van 3,1% in juli-augustus 2013 naar 3,3% in augustus-september.

Dit is wederom het hoogste marktaandeel van het radiostation met De Grootste Hits Aller Tijden sinds jaren. Radio 10 heeft inmiddels al 842.000 verschillende luisteraars per week. Dit zijn zo’n 150.000 luisteraars meer dan dezelfde periode vorig jaar.

Algemeen Directeur Carlo de Boer: “Het blijft feest hier! Zagen we vorige maand al een enorme stijging, ook in de meetperiode augustus-september blijft Radio 10 fors groeien. We zijn nu twee maanden weer terug op FM en de opmars van het radiostation is al lekker ingezet. We kijken uit naar het moment dat écht heel Nederland Radio 10 weet te vinden. Dan zingt iedereen mee De Grootste Hits Aller Tijden!” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten