Search
Close this search box.

Sky Radio blijft groeien in bereik en marktaandeel

Met ruim 3,5 miljoen unieke luisteraars per week is Sky Radio nog steeds erg goed goedbeluisterd. Sky bereikte de afgelopen maand ruim 300.000 luisteraars meer dan 538. Daarnaast is de non stop-muziekzender met een marktaandeel van 10,1% doorgestegen naar een tweede positie. 538 staat deze maand nog steeds bovenaan.

Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group: “Sky heeft in de afgelopen zes opeenvolgende meetperiodes het grootste bereik in de doelgroep 10+ behaald. Ondertussen is onze comeback dus een feit. Ook in de doelgroep 20-49 jaar stijgt het bereik, deze meetperiode met 16%. Samen met de plannen die er voor de rest van het jaar nog staan, beloven deze cijfers mooie tijden”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten