Search
Close this search box.

538 Newz

Programma update
Dennis Ruyer is ook deze week nog met vakantie. Dennis Verheugd neemt Greatest Hits en het de mede-presentatie van Rinkeldekinkel over.

Nieuwe studio
Afgelopen zaterdag is de vernieuwde studio in gebruik genomen. Na wat opstartprobleempjes te hebben gehad (uitvallen geluid) draait de studio nu op volle kracht. Aanstaande vrijdag tijdens de uitzending van de Top 40 wordt de studio officieel in gebruik genomen.

Storing internet
Al enkele dagen heeft de internetsite van 538 te kampen met slechte bereikbaarheid of pagina’s die niet werken. De oorzaak hiervan is een storing bij de provider. Op dit moment wordt er hard aan gewerkt op de problemen op te lossen.

Truth or Dare
Vanavond (dinsdag) tussen 19 en 21 uur is Birgit te gast bij Niels Hoogland om voor het eerst het spelletje Truth or Dare te spelen. Daarnaast zal ze komen chatten in de 538 Darkroom. Hoe werkt Truth or Dare? Niels nodigt een gast uit op dinsdagavond tussen zeven en negen . De vragen bepaal jij! Daag de BN’er uit met een lastige vraag.

Vervolgens zetten wij je vraag op de site en kun je stemmen welke vraag zeker gesteld moet worden. Hoe meer stemmen, hoe meer punten de vraag krijgt. Wil de BN’er geen antwoord geven dan moet er een tegenprestatie worden geleverd aan de persoon die de vraag heeft ingezonden!
De vraag is: welke BN’er heeft het meeste lef? Truth or Dare!!
Volgende week is Def Rhymez aan de beurt.

BB Robin
Vanavond (dinsdag) is Big-Brother Robin te gast in de Late Night Radio Show van Barry Paf.

Meet en Greet met Spooks
Surf nu naar de 538 site www.radio538.nl en maak kans op een meet en greet met Spooks. 29 april treedt deze groep op in de Melkweg en jij maakt kans om daarbij te zijn.

De schijven
Alarmschijf: Spooks ­ Things I’ve seen
Dancesmash: Safri duo ­ Played-a-live

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama