Bohemian Rhapsody op 1 in Top1212 van Radio Gelderland

Queen met Bohemian Rhapsody staat op nummer 1 in de Top1212 van Radio Gelderland. Vorig jaar stond Queen op 2. Toen stond Adele met Skyfall op 1. Nu staat Adele op 8. Op zaterdag 21 december vanaf 18.00 uur is de top 10 te horen op Radio Gelderland.

De afgelopen weken konden luisteraars van Radio Gelderland hun 5 favoriete platen doorgeven. Duizenden luisteraars hebben hun stem uitgebracht. Deze week heeft Radio Gelderland de top 10 van de Top1212 bekendgemaakt, samengesteld door Radio Gelderland en de luisteraars van de regionale publieke omroep.

Op nummer 2 staan de Eagles met Hotel California en op 3 staat de hoogst genoteerde Gelderse band, Normaal met Oerend Hard. De Top1212 is vanaf donderdag 12 december om 12:12 uur te horen op Radio Gelderland. [Radiowereld.NL]

De top 10 van Radio Gelderland
1    Queen – Bohemian Rhapsody (vorig jaar op nr 2)
2    Eagles – Hotel California (vorig jaar op nr 5)
3    Normaal – Oerend hard (vorig jaar ook op nr 3)
4    Boudewijn de Groot – Avond (vorig jaar op nr 7)
5    Abba – Dancing Queen (vorig jaar op nr 4)
6    Vangelis – Conquest of paradise (vorig jaar op nr 1127)
7    Meat Loaf – Paradise by the dashboard light ( vorig jaar op nr 10)
8    Adele – Skyfall (vorig jaar op nr 1)
9    Dire Straits – Sultans of swing (vorig jaar op nr 91)
10  Anouk    Birds ( nieuw binnen )

Gerelateerde berichten