Omroep Piep voor dier en milieu wil 50.000 leden voor 1 april

Piep is een nieuwe omroep voor dier, natuur en milieu. Piep is deze week officieel van start om minimaal 50.000 leden te krijgen. Via de website van de nieuwe omroep wil Karen Soeters, oprichter van PiepVandaag zoveel mogelijk leden binnen halen vóór 1 april 2014.

“Wij hebben er alle vertrouwen in, dat dit gaat lukken”, aldus Karen Soeters, oprichter van PiepVandaag.

“Vele dierenwelzijns-, natuur- en milieuorganisaties steunen ons zoals Sea Shepherd, IFAW en de Plastic Soup Foundation.”

Lukt het om minimaal 50.000 leden te vinden die 5,73 betalen, dan krijgt PiepVandaag vanaf 1 september 2014 elke week minstens 2 uur zendtijd op televisie en minstens 8 uur op de radio.

Karen Soeters, directeur van het wetenschappelijk bureau voor de Partij voor de Dieren, krijgt al steun van presentatrice Loretta Schrijver, schrijfster Annemarie Postma en Lenie ’t Hart, Oprichter zeehondencrèche Pieterburen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten