Elvira Out vervangt Cynthia Abma in GTST

Elvira Out is vanaf 9 december in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien als Bianca Bouwhuis. De actrice vervangt Cynthia Abma, die onlangs overstapte naar SBS.

Elvira Out is vanaf 9 december in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien als Bianca Bouwhuis. De actrice vervangt Cynthia Abma, die onlangs overstapte naar SBS om het programma Show Vandaag te gaan presenteren.

“Een paar weken geleden ben ik gebeld met de vraag of ik een screentest wilde doen”, vertelt Out in RTL Boulevard. “Ik heb het gedaan, ik werd het en een week later stond ik al op de set.”

Out was eerder in een gastrol te zien in de soap. “Toen ik er zes jaar geleden in zat, vond ik het jammer dat ik weer weg moest. Het duurde maar een paar weken, maar ik voelde me er thuis. Ik had fijne collega’s.”

[NOVUM]