Oudejaarconference met Rob Favier op Family7

De tv-zender Family7 gaat dit jaar op 31 december een oudejaarsconference uitzenden van Rob Favier. In zijn oudejaarsconference met als titel ‘Zo waarlijk helpe ik God almachtig’ blikt hij vooral terug op 2013.

Voor Family7 is het uitzenden van de oudejaarsconference een lang gekoesterde wens.

Als christenen hebben we een enorme creatieve bron en we moeten vanuit die Bron geïnspireerd worden. God is ook een God van humor, daarom wil Family7 met deze uitzending een verantwoord avondje familieplezier op de buis brengen.

Vorig jaar hebben we het geprobeerd met een Amerikaanse stand up comedian, maar je merkt dat de Amerikaanse grappen niet altijd aansluiten bij het Nederlandse publiek. Het is een ander soort humor. Daarom hebben we aan het begin van dit jaar aan Rob Favier gevraagd of hij het zag zitten een oudejaarsconference te houden.”

De oudejaarsconference wordt elf dagen eerder, 20 december, opgenomen in theater De Lampegiet in Veenendaal. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten