Q-music eerste radiostation met virtuele tour in Google Street View

Luisteraars van Q-music kunnen vanaf maandag een virtueel bezoek brengen aan de radiostudio, de redactie en de werkvloer van Q-music. Dat gebeurt via Google Street View. Q-music loopt daarin voorop en is het eerste radiostation van Nederland dat gebruik maakt van deze functie van Google.

Marketingdirecteur Robert Bernink: “We krijgen vaak de vraag van luisteraars of ze eens een kijkje mogen nemen in onze studio’s. Tot voor kort bood Google Street View enkel de mogelijkheid tot rondwandelen in straten en publieke ruimtes, maar vanaf nu kan dat ook binnen in gebouwen. Wij bieden onze fans op deze manier een interactieve, virtuele tour met panoramische foto’s van 360 graden. De bezoekers bepalen zelf hun route en bepalen ook zelf waar ze naar willen kijken.”

Q-music heeft ook elementen toegevoegd waardoor de tour extra interactief is gemaakt. De oplettende kijker gaat speciale dingen ontdekken die zich afspelen op de werkvloer. [Radiowereld.NL]


Grotere kaart weergeven