Ton van Royen keert na zeven jaar terug bij SBS6

Ton van Royen komt na zeven jaar weer terug bij SBS6 met het nieuwe programma ‘Het is wel je kind’. Hij wil in dit tv-programma gescheiden ouders helpen bruggen te slaan in het belang van de kinderen. Ton confronteert de ex-partner met hun soms onverantwoordelijke gedrag tegenover hun eigen kinderen. ‘Het is wel je kind’ is pas in het voorjaar van 2014 te zien bij SBS6.

Het doel is altijd om hem of haar meer te betrekken bij de opvoeding en zo de kinderen weer twee liefhebbende ouders te geven. Het programma heeft een actueel thema: helaas bestaan steeds meer gezinnen uit alleenstaande ouders met kinderen en verloopt helaas niet elke scheiding vlekkeloos.

‘Het is wel je kind’ helpt de vader of moeder die graag hun ex-partner meer willen betrekken bij de opvoeding van hun kinderen. Ze trekken zelf aan de bel, omdat ze iets veranderd willen zien. In sommige gevallen is de ouder met de noorderzon vertrokken. In andere gevallen is de ouder nog in beeld, maar ontloopt deze bijvoorbeeld de alimentatieplicht. Een team van juridische specialisten en psychologen helpt Ton.

Ton van Royen, de ex van Heleen van Royen, is blij dat hij weer te zien is bij SBS6: “Na jaren van afwezigheid, ben ik blij weer op het vertrouwde nest van SBS terug te zijn. In het bijzonder dit programma heeft me over de streep getrokken. In Het is wel je kind! draait het om het welzijn van de kinderen na een scheiding. Een thema dat mij raakt.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten