Search
Close this search box.

Sol Wortelboer blijft het gezicht bij tv-muziekzender Xite

Sol Wortelboer zal ook aankomend jaar als vast gezicht te zien zijn op tv-muziekzender Xite. Sinds 16 september 2013 is Sol Wortelboer hét gezicht van het dagelijkse programma Daily Noise, dat elke dag om 16.30 uur wordt uitgezonden.

Als vast Xite-gezicht zal Sol ook komend jaar de VJ van dit programma blijven en wordt er gekeken waar zijn tv-activiteiten nog verder uitgebouwd kunnen worden.

Sol Wortelboer: “Ik vind het een fantastische uitdaging om Xite, samen met ons team, als grootste en meest spraakmakende muziekzender van Nederland op de kaart te zetten. We hebben de middelen in huis en vanaf het nieuwe jaar gaan we wederom vol gas! Daily Noise gaat live en er komen nog veel meer leuke dingen aan.”

Joost Rentema, creative director: “Xite is hét platform voor aankomend presentatie- en muziektalent. Sol heeft al de nodige ervaring opgedaan waardoor Daily Noise een sterk programma in de namiddag is geworden. We zijn hierom extra blij dat we hem nog een jaar bij ons kunnen houden.”

Daily Noise, het dagelijkse muziek- en praatprogramma van Xite, houdt na ruim 70 uitzendingen, vanaf 20 december een winterstop. Op 20 januari zal het als dagelijks live-programma terugkeren op Xite. Het programma zal in 2014 verplaatst worden naar 17:00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten