Update Radio.NL dossier Buitenreclame

Wekelijks adverteren veel radio- en tv-stations via billboards om een groter bereik te creëren of om een nieuw programma onder de aandacht te brengen. Radio.NL verzamelt de campagnes van radio- en televisiestations in het dossier “Buitenreclame”. Omdat dit dossier continu bijgewerkt wordt, brengt Radio.NL regelmatig een overzicht met de nieuw toegevoegde campagnes.

Een greep uit de campagnes die de afgelopen maanden zijn toegevoegd:

Sky Radio: Merry Christmas

Q-music: Q-Santarun

538: Are you in?

Fox Sports: Oktober Inkoopweken en Fox Sports 10-Daagse

Radio Veronica: Het nieuwe Radio Veronica

SBS6: Verliefd op Ibiza

VPRO: Nederland van boven en VPRO Documentaires

24Kitchen: Heerlijke feestdagen

AT5 Amsterdam: Weet je stad

AVRO: Sta op tegen kanker

KRO: Ode aan de doden

MTV: EMA

NCRV: Word nu lid

Ned 2: Killing Time

Radio West: Mogge Michiel

Radio 10: Radio 10 is terug!

Ook zijn er campagnes uit Duitsland toegevoegd van onder meer BB Radio, Kiss FM, Antenne Bayern en Radio B2. Uit Engeland zijn reclames van BBC Three en Capital Xtra toegevoegd, terwijl uit Amerika een busreclame van All The Hits 107-3 (WRQX) uit Washington is geplaatst.

Het dossier buitenreclame van Radio.NL is te bereiken via de link onder het kopje ‘Dossiers’ aan de rechterkant van deze site en via Radio.NL/dossiers/Buitenreclame!

Heeft u een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld, mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame. [RS/Radio.NL]