Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Blurred Lines’ meest gedraaide plaat in 2013

‘Blurred Lines’ van Robin Thicke was in het jaar 2013 het meest gedraaide nummer op de landelijke Nederlandse radiostations. De plaat was in het afgelopen jaar 4.288 keer te horen op de landelijke publieke en commerciële zenders. Dat blijkt uit de gegevens van SoundAware.

‘Blurred Lines’ is afkomstig van het gelijknamige album dat in juli is verschenen. Het is geschreven door onder anderen Robin Thicke & Pharrell Williams en is tevens geproduceerd door Pharrell Williams.

De single kwam uit in maart 2013 en werd in de week van 5 april Alarmschijf op Radio 538. In de Nederlandse Top 40 behaalde het de 1e positie (11 weken) en stond in totaal 33 weken genoteerd. Op de regionale publieke stations werd ‘Hoe’ van Nielson & Miss Montreal het meest gedraaid. [Radiowereld.NL]