‘Mark en Ramon vervangen Frank van der Lende op 3FM’

3FM-deejays Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen gaan verhuizen naar de namiddag. De twee deejays zijn momenteel te horen tussen 12 en 14 uur, maar gaan op korte termijn verhuizen naar de middag tussen 16 en 18 uur, zo melden bronnen uit de Radiowereld. Mark en Rámon nemen de uren van Frank van der Lende over op NPO 3FM.

'Mark en Ramon vervangen Frank van der Lende op 3FM' Frank van der Lende is sinds juni 2015 in de middag te horen op 3FM. Hij had de zware taak om Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, die naar 538 vertrokken, te vervangen. Met Frank als redelijk onbekende en jonge deejay nam de zender een behoorlijke gok en die bleek ook niet helemaal goed uit te pakken, want het marktaandeel in de middag kreeg rake klappen.

Een nieuwe middagshow zou de volgende aanpassing zijn voor 3FM om de luistercijfers weer omhoog te krijgen. De publieke zender zit qua luistercijfers momenteel in een behoorlijke dip.

Mark van der Molen is sinds 2015 op 3FM te horen. Daarvoor werkte hij bij Radio Veronica en Kink FM. Sinds november vormt Mark een duo met Rámon Verkoeijen tijdens de lunch. Daarvoor werkte Rámon 10 jaar lang samen met Timur Perlin.

Momenteel zijn de Mark en Rámon op vakantie. Ze worden de komende weken vervangen door Rob Janssen. Of Frank van der Lende blijft op 3FM en welk tijdsslot hij krijgt is op dit moment nog onduidelijk. Een eventuele wisseling zou zonder problemen doorgevoerd kunnen worden aangezien beide tijdsslots gevuld worden door BNN-VARA. [Radiowereld.NL]

Foto: Michel Schnater / BNN-Vara