Search
Close this search box.

Igmar Felicia naar de avond van Slam FM

[Update] Igmar Felicia is vanaf maandag 6 januari in de avond te horen op Slam FM. Hij vervangt Ivo van Breukelen en Daniel Lippens die naar Radio 538 overstappen. Afgelopen zomer viel Felicia al eens in voor de Avondploeg op Slam FM.

In december werd bekend dat Ivo van Breukelen en Daniel Lippens Slam FM gaan verlaten, waardoor de zender in een keer met een gat in de programmering kwam te zitten tussen 19.00 uur en middernacht. Donderdagavond maakten beide heren tijdens hun laatste uitzending bekend wie de nieuwe Avondster van Slam wordt.

Met ingang van maandag is Igmar Felicia elke maandag tot en met donderdagavond te horen op Slam FM. Felicia is een van de talenten uit de NUTalent-opleiding, de kweekvijver van Radio 538 en Slam FM. Nadat hij zich in september 2012 had aangemeld voor de opleiding, debuteerde hij afgelopen zomer al op de zender om de Avondploeg te vervangen tijdens hun vakantie. Dit jaar werd de deejay zelfs genomineerd voor de Marconi Award voor aanstormend talent.

De afgelopen maanden was Felicia op zaterdag- en zondagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur te horen. Daarnaast presenteert hij op zondagavond tussen 18 en 20 uur Playlist Takeover. Dit programma blijft gewoon bestaan.

Update
Het nieuwe avondprogramma gaat “Bij Igmar” heten. Felicia wordt tijdens dit programma bijgestaan door Rens Goseling en Joep Schrijvers. Een jong team dat heel dicht bij de luisteraars staat. De muziek, lol en actualiteit die de luisteraar van Slam FM gewend is blijft, maar de luisteraar kan altijd inhaken en is daardoor ook echt ‘Bij Igmar’. [RS/Radio.NL]