Kleine shows in nieuw pand Joop van den Ende

Joop van den Ende Theaterproducties en Stage Entertainment gaan vanaf september kleine shows verzorgen in het nieuwe kantoor aan de De Boelelaan in Amsterdam-Zuid. Dat maakte de theatermaker maandag bekend bij de opening van het nieuwe pand, dat vijf studio’s telt waar voortaan ook audities en repetities plaatsvinden.

“We gaan vanaf september beginnen“, zei Joop van den Ende, mediamagnaat op het gebied van televisie en musical. Stanley Burleson en Freek Bartels trappen af met de show From Sammy With Love, dat het verhaal vertelt van de entertainer Sammy Davis Jr. “Er zijn meer plannen om onze artiesten de kans te geven om naast langlopende producties ook kleinschalige, artistieke, mooie unieke producties te laten spelen in dit gebouw.”

Verder werd bekendgemaakt dat de musical Billy Elliot vanaf het najaar te zien is in het Circustheater in Scheveningen. Van den Ende kondigde eerder al aan dat de voorbereidingen om de musical naar Nederland te halen in volle gang waren, maar het stuk zou eigenlijk pas een jaar later te zien zijn. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email