Search
Close this search box.

Ontmaskering Astro TV door Rambam maakt tongen los

Rambam is wekenlang geïnfiltreerd in ‘Astro TV’ en toont aan dat waarzeggers van dat tv-programma alles behalve helderziend zijn en kwetsbare mensen soms voor veel geld aan het lijntje houden. ‘Rambam probeert op creatieve wijze te onderzoeken of bepaalde zaken wel eerlijk zijn, Als er zaken aan het licht komen die niet in de haak zijn, slaan de makers van Rambam altijd met ongelijke munt terug…’

De complete uitzending is te zien via Uitzending gemist. Rambam wordt gepresenteerd door Lars Gierveld, Jelte Sondij, Ronald Snijders, Linda Hakeboom, Lex Uiting en Niels van der Laan.

Rambam-presentator Lars Gierveld – totaal niet paranormaal begaafd – solliciteerde bij ‘Astro TV’ en kwam zonder problemen de verschillende rondes door. Zijn expertise was soundmapping: een niet bestaande discipline waarmee de toekomst voorspeld kan worden aan de hand van het stemgeluid.

Gierveld werkte wekenlang voor ‘Astro TV’ zonder dat iemand kritische vragen stelde over zijn praktijken. Hij kreeg in die periode tientallen zeer kwetsbare mensen aan de lijn. De overige presentatoren van Rambam belden in de tussentijd met een keur aan verzonnen problemen naar ‘Astro TV’.

Zij werden in sommige gevallen tot aan een uur aan de lijn gehouden. Zelfs wanneer ze expliciet vermeldden in financiële problemen te verkeren. De kans is groot dat de politiek hier kamervragen over gaat stellen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten