Search
Close this search box.

Radio Royaal start met gepresenteerde programma’s

Radio Royaal, een regionale commerciële zender in Zuid-Holland, start op 27 januari met gepresenteerde programma’s. Vanaf dan zijn onder andere Frank van der Klugt, Erik Kerkhof en Edwin van ’t Geloof dagelijks te horen. Radio Royaal startte in november 2013 met uitzenden op de frequentie 99.4 FM in Den Haag.

Sinds de start zond Radio Royaal uitsluitend non-stop muziek uit, met elk uur nieuws, weer en verkeer. Tegenover Radio.NL verklaarde Perry Oerlemans destijds: “We gaan eerst leren lopen voordat we gaan rennen.” Maar blijkbaar leert het ‘kind’ snel, want eind deze maand komen de eerste gepresenteerde programma’s op Radio Royaal.

Ervaren radiomakers als Frank van der Klugt, Erik Kerkhof en Edwin van ’t Geloof gaan dagelijks de ‘de leukste oldies en het beste van eigen bodem’ aan elkaar praten.

Van der Klugt was in het verleden te horen op onder meer Radio 8FM en City FM Classic Rock. Kerkhof is al op diverse lokale omroepen in het zuiden van het land te horen. Daarnaast maakte hij in het verleden programma’s voor Royaal FM in Eindhoven. Van ’t Geloof is momenteel al te horen bij Radio Decibel, de grote zus van Royaal, waarvan in de Hofstad de frequentie 99.4 FM werd overgenomen.

Maar ook luisteraars gaan actiever bij de programma’s van Radio Royaal betrokken worden. Zo kunnen zij zelf deelnemen aan het muziekpanel van Radio Royaal en online playlisten samenstellen die dan elke werkdag tussen 12.00 t/m 12.30 en 13.00 t/m 13.30 te horen zijn. [RS/Radio.NL]

Programmering
Maandag t/m vrijdag:
07.00 – 10.00 Erik Kerkhof
10.00 – 12.00 Royaal @ Work (non-stop)
12.00 – 14.00 Edwin van ’t Geloof
14.00 – 16.00 Royaal @ Work (non-stop)
16.00 – 19.00 Frank van der Klugt
19.00 – 00.00 non-stop

Vrijdag en zaterdag:
19.00 – 21.00 Danceclassics mix met Marc de Roo