Luc van Rooij drie weken lang in de middag op Decibel

Voormalig Radio Veronica-deejay Luc van Rooij is vanaf maandag (25 juli) drie weken lang in de middag tussen 16 en 19 uur te horen op Radio Decibel. Op het regionale station in de Randstad vervangt hij Wouter Kooiman, die van zijn zomervakantie gaat genieten.

Van Rooij werkte in het verleden naast voor Veronica ook voor onder meer Radio 3, Kink FM en Power FM. Momenteel is hij elke werkdag al te horen op Grand Prix Radio en Easy FM in Almere.

Vorige maand maakte Decibel al bekend dat Van Rooij het presentatieteam komt versterken. Begin deze maand maakte hij al een proefprogramma op de zender. Na de zomer krijgt de deejay een vast dagelijks programma op Decibel. Welke uren dit precies worden maakt het station later bekend. [RadioWereld.NL]