Search
Close this search box.

Sky Radio geeft jaar lang gratis leven weg

Luisteraars van Sky Radio maken tot en met zondag 19 januari kans op een jaar lang gratis leven. De landelijke non-stopzender betaalt een jaar lang de huur of hypotheek, de boodschappen, de benzine en zelfs de vakantie. Het gaat hierbij om een bedrag van maximaal 35.500 euro.

Meedoen aan de prijsvraag is simpel. Elke dag maakt Sky Radio een codewoord bekend. Luisteraars dienen dit codewoord te sms-en naar de radiozender of door te geven via de Facebook app.

In totaal selecteert Sky Radio 14 kandidaten die het later tijdens een (fysiek) finalespel tegen elkaar op moeten nemen. De winnaar wint een jaar lang gratis leven. De overige 13 kandidaten krijgen een cheque.

Om de actie onder de aandacht te brengen is Sky Radio een grootse buitenreclamecampagne gestart met onder meer posters in bushokjes. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten