SlamFM start nieuwe zoektocht naar de leukste middelbare school

Het landelijke radiostation SlamFM gaat ook dit jaar weer op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland, met de Slam Schoolawards. Wie mag zich één jaar lang de stoerste conciërge, leukste leraar, lekkerste chick en gast, beste muziektalent of misschien wel leukste school van Nederland noemen?

Dit jaar is het thema van de Schoolawards: ‘Battle of Heroes’. Hiermee gaan de leerlingen, docenten en scholen de strijd met elkaar aan. Vrijdag 28 maart vindt de finale plaats in de HMH in Amsterdam en is bekend welke school de eretitel een jaar lang mag dragen.

Aanmelden
Scholieren kunnen hun school aanmelden via de website Slamschoolawards.nl en vervolgens zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De vijf scholen met de meeste stemmen verdienen een nominatie en krijgen de uitdaging om aan een jury te laten zien dat hun school de allerleukste is. Vorig jaar hebben 550 scholen zich aangemeld voor deze awards. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email