Search
Close this search box.

Sta op tegen Kanker trekt bijna een miljoen kijkers

Sta op tegen Kanker heeft woensdagavond 907 duizend kijkers getrokken. De benefietshow voor KWF Kankerbestrijding, live te zien op Ned1, eindigt daarmee net buiten de top tien van best bekeken programma’s van de dag: plaats elf. De uitzending deed het minder goed dan vorige keer, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Toen scoorde Sta op tegen Kanker 952 duizend kijkers en een negende plaats.

De benefietshow vanuit het Agora Theater in Lelystad werd gepresenteerd door Frits Sissing en Kim-Lian van der Meij. Onder anderen de 3JS en Caro Emerald traden op, met als doel nieuwe donateurs te werven voor KWF. Sta op tegen Kanker leverde woensdag al ruim dertigduizend donateurs op. Het definitieve aantal wordt binnenkort bekendgemaakt. De vorige editie eind 2012 leverde evenveel donateurs op. Dat aantal liep toen na de uitzending op naar bijna veertigduizend.

Het slot van Pinguïns Undercover op Nederland 1 was woensdagavond goed voor ruim 1,6 miljoen kijkers. De derde aflevering van de natuurserie staat op de vierde plaats in de kijkcijferlijst van de dag. Bovenaan staat het achtuurjournaal. De uitzending, eveneens te zien op Nederland 1, wist 2,2 miljoen kijkers te boeien. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten