3FM deejay Gerard Ekdom speelt superman in Lego-film

3FM deejay Gerard Ekdom heeft een hoofdrol gekregen in ‘De Lego Film’ die woensdag in premiere gaat. Naast de bekendste deejay van de popzender bij de publieke omroep spelen ook mee: acteurs Georgina Verbaan en Levi van Kempen en presentator Kees Tol

Gerard Ekdom, Georgina Verbaan, Levi van Kempen en Kees Tol lenen hun stemmen aan de Nederlandse versie van De Lego Film.

De 3D-animatiefilm van producent Warner Bros gaat over de naïeve Emmet die per abuis wordt aangezien voor de MasterBuilder en daarom een stel superhelden moet helpen de wereld te redden ven President Business.

Gerard Ekdom is te horen als Superman, Tol als Emmet en Van Kempen als Batman. Verbaan neemt de rol van Wyldstyle op zich, een stoere meid waar Emmet hopeloos verliefd op wordt.

In het origineel, The Lego Movie, worden de stemmen verzorgd door onder anderen Channing Tatum, Will Arnett, Elizabeth Banks en Chris Pratt.

De Engelse en Nederlandse versies van De Lego Film draaien vanaf woensdag (12 februari) in de Nederlandse bioscoop. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email