Zoek
Sluit dit zoekvak.

Editors toegevoegd aan line-up Pinkpop

De Britse rockband Editors komt deze zomer weer naar Nederland. De band staat op zondag 8 juni op Pinkpop, maakte het festival woensdag bekend.

De Britse rockband Editors komt deze zomer weer naar Nederland. De band staat op zondag 8 juni op Pinkpop, maakte het festival woensdag bekend. Later deze maand staat Editors in De Oosterpoort in Groningen en Tivoli Oudegracht in Utrecht.

Editors, bekend van hits als Smokers Outside the Hospital Doors en Papillon, is de tiende act die bevestigd wordt voor Pinkpop. Eerder kondigde het festival de komst van acts als Metallica, Stromae en Bastille aan.

Pinkpop hoopt ook The Rolling Stones te strikken voor de 45e editie van het festival. Alles zou al geregeld zijn voor de komst van de rockers, alleen frontman Mick Jagger moet zijn zegen nog geven. Dat is nog steeds niet gebeurd, liet Pinkpopbaas Jan Smeets woensdag weten aan 3FM-dj Giel Beelen.

[NOVUM]