Search
Close this search box.

Jim en Jamai na jaren weer samen op podium

Jim Bakkum en Jamai Loman staan volgende maand samen op het podium. De zangers, die in 2002 deelnamen aan Idols, treden op tijdens Jim & Friends in Concert.

Jim Bakkum en Jamai Loman staan volgende maand na jaren weer samen op het podium. De zangers, die in 2002 deelnamen aan de eerste editie van Idols, treden op tijdens het door Bakkum georganiseerde Jim & Friends in Concert to Free a Girl.

“Na Idols zijn we wel vrienden gebleven. Maar ons werk dreef ons al snel andere kanten op”, vertelt Bakkum woensdag aan De Telegraaf. “Wat we samen hebben meegemaakt, dat vergeten we natuurlijk nooit meer en daarover raken we ook nooit uitgepraat.”

Naast Loman zijn artiesten als René Froger, Gordon, Lisa Loïs en Wouter Hamel te gast bij Jim & Friends in Concert. Met Glennis Grace gaat Bakkum in duet. “Buitenaards wat die vrouw met haar stem kan”, vindt de 26-jarige zanger. “Jamai treedt op met de balladversie van Wake Me Up van de Zweedse dj Avicii, waarme hij op tv bij Jeroen van der Boom zo veel succes had”, verklapt Bakkum. “En natuurlijk doen we dus ook nog wat samen, na al die tijd!”

[NOVUM]