Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ex wijst op drugsproblemen Lange Frans

Lange Frans heeft nog steeds niet in de gaten hoe groot zijn drugsprobleem is. Dat denkt Daniëlle van Aalderen. De twee kondigden vorig jaar hun scheiding aan.

Lange Frans heeft nog steeds niet in de gaten hoe groot zijn drugsprobleem is. Dat denkt zijn ex Daniëlle van Aalderen. De twee kondigden eind vorig jaar aan te gaan scheiden omdat Van Aalderen niet kon leven met de drank- en drugsverslaving van de rapper.

“Laatst hoorde ik hem in een interview zeggen dat hij geen spijt heeft van zijn drugsgebruik”, zegt Van Aalderen in Viva over de vader van haar kinderen. “Dan knijpt mijn maag wel even samen. Je bent nog steeds verslaafd, denk ik dan. Want dat het de verslaving is die spreekt, is voor mij duidelijk. Ik word ook kwaad als hij zoiets zegt. Hoe kan hij geen spijt hebben van iets wat hem zijn gezin, zijn huwelijk heeft gekost?”

Ondanks alles wat er is gebeurd blijft Van Aalderen, die twee kinderen heeft met Lange Frans, naar eigen zeggen altijd van de rapper houden. “We hebben afgesproken dat we nooit met een ander een kind zullen krijgen, wat er verder ook mag gebeuren op relatiegebied. Dat zullen misschien extreem vinden, maar we zijn er allebei heel stellig in. We willen beiden niet dat onze kinderen zich later afvragen waarom papa wel bij zijn nieuwe kinderen woont en niet bij hen.”

De brunette sluit ook niet uit dat zij en Lange Frans ooit weer bij elkaar komen. “Ik heb zelfs besloten mijn eicellen te laten invriezen met dat idee in mijn achterhoofd. Door medische problemen kan ik zelf geen zwangerschap meer voldragen, maar Frans en ik hebben altijd gezegd dat we een groot gezin wilden. Op deze manier, en met hulp van een draagmoeder, is die optie in elk geval niet definitief van de baan.”

[NOVUM]