Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bonje met de Buren van RTL4 verhuist in mei naar SBS6

Het RTL4 programma ‘Bonje met de Buren’, dat voorheen te zien was bij RTL4, verhuist in mei naar SBS6. ‘Bonje met de Buren’ krijgt ook nieuwe presentatoren wat dit seizoen burenruzies gaat oplossen. John Williams en Natasja Froger stoppen en Patty Brard en Jochem van Gelder nemen het stokje over.

“Wij gaan niet weg voordat het weer gezellig is”. De verhuizing van het succesvolle programma naar SBS6 en het nieuwe presentatieduo zijn niet de enige veranderingen voor Bonje met de Buren, ook het programma zelf heeft wijzigingen ondergaan.

De buren hoeven niet meer samen een case in te sturen. Slechts één van de buren schakelt hulp in van het programma, waarna Jochem en Patty bemiddelend optreden. Nadat het verhaal van de ene buur is gehoord, wordt de andere buur door Jochem of Patty verrast met een draaiende camera. Of deze bereid is zijn verhaal te doen en mee te werken maakt het nu extra spannend.

René Oosterman, zendermanager SBS6: ”Bonje met de Buren wordt spannender doordat Jochem en Patty mensen met een bezoek gaan verrassen en dan weet je maar nooit hoe de reactie gaat zijn. De combinatie van Jochem en Patty heeft velen doen verbazen maar in de praktijk blijkt het erg goed te werken. Patty heeft haar hart op de tong liggen en Jochem zorgt zo af en toe voor de nodige nuancering.”

Vanaf woensdag 7 mei kunnen kijkers van het resultaat zien van het vernieuwde Bonje met de Buren – het is vanaf dan elke week te zien om 21:30 uur bij SBS6. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten