Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rambam en Harry Slinger ‘manipuleren’ hitlijst

Harry Slinger heeft een hit te pakken dankzij Rambam. Het tv-programma en de zanger hebben zich met succes vastgebeten in de veelbesproken hitlijstmanipulatie.

Harry Slinger heeft een hit te pakken dankzij Rambam. Het televisieprogramma en de zanger hebben zich met succes vastgebeten in de afgelopen tijd veelbesproken hitlijstmanipulatie, menen zij vrijdag. Schijn Een Lichie op Mij van Slingers band Drukwerk 2 komt deze week vanuit het niets binnen op plaats 32 in de Single Top 100.

Artiesten zouden een hoge notering kunnen scoren door hun eigen singles op te kopen. Rambam onderzocht dat met de hulp van Harry Slinger, die naar verluidt zogenoemde ‘hitmakers’ bereid vond tegen betaling zijn single de hitlijsten binnen te helpen. De aflevering waarin het onderwerp aan bod komt wordt maandagavond uitgezonden door de VARA.

[NOVUM]