CNN stopt met talkshow Piers Morgan

Piers Morgan neemt binnenkort afscheid van zijn CNN-programma Piers Morgan Live. Het programma van de Britse presentator kampt al een tijdje met tegenvallende kijkcijfers. De laatste aflevering komt waarschijnlijk in maart op televisie.

“We hebben een pijnlijke periode achter de rug en de laatste tijd gaat het heel slecht met de kijkcijfers“, zei Morgan tegen de New York Times. De presentator had het naar eigen zeggen niet altijd gemakkelijk met zijn publiek. “Kijk, ik ben een Britse jongen die over Amerikaanse problemen praat, waaronder wapens, en er zijn vast een hoop mensen die moe worden van mijn gepraat daarover.”

De presentator joeg een hoop Amerikanen tegen zich in het harnas door zich fel uit te spreken tegen wapens, onder meer na een schietpartij eind 2012 in Newtown.

De 48-jarige Morgan, die begin 2011 Larry King opvolgde bij CNN, krijgt mogelijk een andere rol bij de zender. “Ik zou graag interviews doen met beroemdheden en invloedrijke personen, dat past beter bij mij.” [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email