MasterChef Holland start zoektocht naar grootste kooktalent

SBS Broadcasting zet in het nieuwe seizoen groot in op de serie ‘MasterChef Holland’ op NET5. In deze talentenjacht draait alles om passie voor koken. Het is tevens de eerste keer dat een dergelijk culinair tv-programma dagelijks prime time op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden.

Jury
Zestien kandidaten zijn geselecteerd om die strijd aan te gaan om de titel ‘MasterChef Holland 2014’. Dit onder toeziend oog van een driekoppige jury die bestaat uit Peter Lute, Alain Caron en Julius Jaspers. MasterChef Holland is vanaf maandag (24 februari) van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij Net5.

Dagelijks en prime time
In andere landen wordt MasterChef al dagelijks prime time uitgezonden, maar in Nederland is dit nieuw. SBS Broadcasting heeft inmiddels heel Nederland behangen met billboards om bekendheid te geven aan het nieuwe seizoen van ‘MasterChef Holland’.

Programmadirecteur Net5, Justine Huffmeijer: “We geloven heel erg in het merk MasterChef. Met de goede scores van dit format in onze vooravond denken we dat de Nederlandse versie op een dagelijkse basis en op een prime time positie potentie heeft. Het is een spannende stap en we zijn ons bewust van het risico, maar goed voorbeeld in het buitenland doet volgen. Net5 probeert op deze manier te blijven vernieuwen!”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email