Daphne Lammers vaste anchor RTL Nieuws

Daphne Lammers vormt met Roelof Hemmen het nieuwe presentatie-duo van RTL Nieuws. Daphne presenteerde de afgelopen jaren geregeld het RTL Nieuws. Daarbij presenteerde zij Editie NL.

Na haar studie aan de Utrechtse School voor Journalistiek ging Daphne aan de slag als verslaggever bij RTL Nieuws en ‘5 in het land’.

Vanaf 2004 was zij te zien als presentator van Editie NL en enkele jaren later ook van RTL Nieuws als vervanger voor Suzanne Bosman en Margreet Spijker.

Daphne Lammers: “Dit voelt voor mij als een heel bijzondere stap in mijn carrière. Ik ben 18 jaar geleden bij RTL Nieuws als stagiair binnengekomen. De laatste paar jaar heb ik met veel plezier als invaller het Nieuws gepresenteerd. Dat ik nu de vaste anchor word, mag je gerust een droom die uitkomt noemen.“

Harm Taselaar, hoofdredacteur RTL Nieuws: “Daphne is een van de meest ervaren collega’s op onze nieuwsredactie. Zowel voor als achter de camera is ze een journalist die van wanten weet. Als anchor combineert ze de kwaliteiten die een goede anchor moet hebben.

Het geeft mij dan ook een fijn en comfortabel gevoel dat Daphne de vaste partner van Roelof Hemmen wordt. Samen vormen ze een machtig nieuwsduo waar we veel plezier aan gaan beleven.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email