Jetske Schrijver nieuwe presentator RTL Nieuws en Editie NL

Jetske Schrijver gaat onderdeel uitmaken van het presentatieteam van RTL Nieuws en Editie NL. Zij vervangt hiermee Daphne Lammers die voortaan een vast presentatie-duo vormt met Roelof Hemmen. Voorheen was Jetske Schrijver te zien op de Amsterdamse lokale zender AT5.

Jetske: ‘Na 8 jaar met veel plezier voor AT5 te hebben gewerkt als verslaggever en presentator, is de overstap naar de RTL Nieuwsorganisatie een geweldige kans om mijn journalistieke ambities verder te verwezenlijken.

Ik zie erg uit naar de samenwerking met de scherpe en gedreven redacties van RTL Nieuws en Editie NL en ik vind het een eer om deel uit te mogen maken van dit geweldige nieuwsbedrijf.’

Jetske Schrijver studeerde Spaans en Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna volgde zij de Master Media en Journalistiek aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam, met als specialisatie ‘Televisienieuws’.

In 2006 begon zij als verslaggever bij de Amsterdamse zender AT5 en specialiseerde zich in misdaad en politiek. Daarna nam zij al gauw ook de presentatie van het AT5 Nieuws voor haar rekening. Daarbij presenteerde ze voor AT5 de programma’s ‘De Zwoele Stad’ en ‘Dit Wordt het Nieuws’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email