Nieuw tv-programma GreenTech bij RTL 4 zoekt jonge uitvinders

Dit voorjaar komt RTL 4 met GreenTech, een tv-programma waarin jongeren tussen de 9 en 16 jaar strijden om de titel: `Beste duurzame uitvinder van het jaar.’ Het programma wordt gepresenteerd door Joris Putman (bekend van o.a. GTST en Dancing On Ice).

De redactie van het programma is op zoek naar kandidaten met een duurzaam idee. Meedoen kan individueel of als groep van max. 4 personen. Ideeen kunnen via de website ingediend worden tot 16 maart 2014.

Voor het tv-programma worden uit de inzendingen de 24 beste ideeen geselecteerd. In iedere aflevering werken de kandidaten onder professionele begeleiding aan een echt prototype of maquette van hun uitvinding. Aan het einde van de aflevering bepaalt de vakjury welke kandidaat door mag naar de finale.

GreenTech wordt vanaf 17 mei iedere zaterdag uitgezonden bij RTL 4 om 17.00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email