Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rapper T.I. adviseert geplaagde Justin Bieber

Justin Bieber heeft hulp gezocht bij T.I. De zanger heeft de rapper gevraagd hem ’te navigeren’ door moeilijke periode die hij momenteel doormaakt.

Justin Bieber heeft hulp gezocht bij T.I. De 19-jarige zanger heeft de veertien jaar oudere rapper gevraagd hem ’te loodsen’ door moeilijke periode die hij momenteel doormaakt. Hij kwam de afgelopen tijd meerdere keren in aanraking met justitie, onder meer voor rijden onder invloed. T.I. kwam enkele jaren geleden ook in aanraking met justitie.

“Justin heeft me gebeld”, zegt de rapper tegen MTV. “Ik heb hem gezegd dat ik begrijp hoe het is, niet alleen om een man te worden, maar om te moeten opgroeien als beroemdheid in de schijnwerpers.” T.I., die eigenlijk Clifford Joseph Harris Jr. heet, bracht in 2009 en 2010 enige tijd door achter de tralies, onder vanwege vuurwapenbezit.

[NOVUM]